http://www.pojpo.se/?p=781

Mingelkvällen igår gick jättebra och det kom rätt mycket folk i början. (Bilder kommer när jag får komma hem och tanka ur dom ur datorn) Jag fick prata mig varm om mina mössor och det är väldigt roligt att få möta folk på det här viset. Jag är ju bara van att arbeta med människor som av olika anledningar behöver stöd. Men märker mer och mer att jag gillar skarpt att möta människor på det här viset också. Frågan är ju bara hur jag ska göra för att ta det ett steg längre? Kommer det funka? Vilket stöd har jag? Är jag dum/modig/galen/målinriktad som har de här planerna medan jag har småbarn?

Å andra sidan kan man ju fråga sig hur bra mina arbetstider är nu mot min familj. 10-24 idag och 10-22 imorgon. Som vanligt drar sambon iväg på en säljartur med sin buss direkt på måndag morgon och kommer tillbaka på onsdagkväll då jag jobbar 13-23 som följs av ett 8-22pass och sen avslutar jag veckan med ett tidigt arbetspass med start 6.30. Det är så dumt så dumt.

Men för att inte jag ska deppa ihop alldeles så tänkte jag micra på lite bullar från frysen. Jag vet att dom finns.. jag var själv med och assisterade vid bakningen.. som första provsmakare=)

Må så gott!

2 Responses to ''

Arga Snickar´n i Luuule
23 oktober, 2010, 22:57

Jens såg nån kid inne i staan med en Pojpo-mössa i veckan..! Dom har spridit sig till våra breddgrader!
BTW, Trädet är avverkat å klart. ligger å väntar på å få hängas upp på konsumvägen.
Bara svänga förbi å hämta´n.

24 oktober, 2010, 17:52

Haha.. jo Pojpo finns lite här och där numera=)
ÅÅÅHH.. vad spännande!! Skicka gärna ett mms så vi få kika på trädet.. nyfikna vi=)
Ska säga åt Per att det är dags för en Lulesväng=)

Leave a Reply