Marknader 2014

http://www.pojpo.se/?p=2378

Det är så roligt att bli inbjuden till marknader! Jag som är så inrutad på att ha mitt lilla utrymme på torget i Kramfors har börjat titta utanför torggränsen och upptäckt vad kommunen har att erbjuda.
Den senaste månaden har jag anmält mig till 2 marknader utanför stadskärnan och blivit inbjuden till 2 andra marknader. Det ska bli så kul att få vara med på dem alla! Extra roligt är det att efter några års jobb få bli inbjuden av olika föreningar. Det tar jag som ett bra betyg på mitt jobb med mina mössor

Jag och min fina vän Lotta med Queen Li Design och dess fina smycken och ”gå bort presenter” kommer att vara med på alla marknader. Är vi inte anmälda till ”din” marknad så är det bara att höra av dig så kollar vi hur almanackan ser ut.

Äntligen är det höst.. Nu kör vi!!

IMG_9022-0.JPG

Leave a Reply