Mössöverlämning till Norrlands Universitetssjukhus

http://www.pojpo.se/?p=2299

Hej hej hallåååj! Jag vet att jag sällan uppdaterar nu men livet rullar på med familjeliv, jobb och företag. Jag måste bara få berätta om vad jag varit med om idag!
Under ca 2-3 månader har jag hållit i en mössinsamling genom en Facebookgrupp som heter ”vi sytokiga”. Jag valde att skänka mössorna till Norrlands Universitetssjukhus i Umeå. Med hjälp av min fina vän Linda från Umeå, med deras dotter i baktanken, valde jag canceravdelningen samt prematuravdelningen. Sammanlagt samlades det in 248 mössor från olika kvinnor runt om i landet som ville delta och skänka glädje.
Canceravdelningen för barn och ungdomar fick ca 200 mössor och prematur resten. Vilken dag och vilken upplevelse det har varit!! Nu sitter jag i soffan och tänker tillbaka.
Jag väntar på att fotografen från Västerbottens kuriren och Tidningen Ångermanland skickar sina bilder från dagen så jag kan dela med mig till er!
Tills vidare får ni hålla till godo med en bild på mig och min vän Linda vid överlämnandet. (Jag är den trötta varelsen i grönt) 🙂

20130516-205515.jpg

Leave a Reply