Nytt upplägg!

http://www.pojpo.se/?p=2259

I november gick jag från 40% arbete till 80% på mitt riktiga jobb. Sedan dess har jag sytt klart alla beställningar och börjat sy sådant jag inte hunnit med tidigare. Ideér som legat och pyrt i huvudet men som jag inte kunnat förverkliga. När beställningshögen varit för stor har det stundvis gjort att sylusten har varierat och glädjen avtog mer och mer. Jag har ärligt funderat på att lägga ner företaget! Nu när jag syr saker jag själv tänkt ut och tar det lugnare utan press vid maskinerna känns det roligt att sy igen. 

Under våren kommer jag börja arbeta 100% igen och med den tiden jag brukar lägga ner på företaget innebär det att jag skulle behöva jobba 150%. Att jag även har 3 små barn och en resande sambo gör att jag ibland inte räcker till. Jag har därför beslutat att beställningsstoppet kvarstår men att jag kommer öppna upp för beställning under kortare perioder. Det jag syr lägger jag upp på POJPO´s facebooksida där man kan köpa det som är färdigt. Det kommer som vanligt även finnas mössor, dregglisar, kuddar, filtar m.m inne på Salong Fix It som jag fyller på hela tiden.

Har du funderingar eller vill veta vad som finns färdigsytt är du välkommen att maila till info@pojpo.se

Jag hoppas på er förståelse.

Kraaaaaam!! 

Leave a Reply