Julerbjudande!!

http://www.pojpo.se/?p=2251

Har du svårt att hitta en liten julklapp som får plats i julstrumpan? Många POJPOprodukter är små och lagomt stora för barnens julstrumpa, en mössa, snuttefilt, en dregglis m.m. Just nu syr jag inte på beställning men jag har ca 100 mössor och lite annat smått & gott i lager!! Maila mig ålder och vilket tyg mössan ska ha så ska jag kika igenom lagret.

Vid köp av 2 mössor eller fler får du 10% på hela ordern!!

Dessutom sänker jag priset på ”Fem myror är fler än fyra elefanter – kudden” till 150:- (ord. pris 175:-) och ”Babushka-kuddarna” till 120:- (ord. pris 140:-) Det finns några kvar, skynda fynda till de små kidsen=) Eventuell frakt tillkommer.

info@pojpo.se

Sugen på de lantligt charmiga vimplarna med monogram? De kostar 150:- + ev frakt.

Leave a Reply