Dax för Marknad!!

http://www.pojpo.se/?p=2245

På lördag kommer POJPO vara med i marknaden i Nyland (Kramfors) på deras ”Skyltsöndag”. Det är första gången jag är där på marknad och det ska tydligen vara inne i en hockeyhall om jag förstått det hela rätt. Det ser jag fram emot massor=) Jag tänkte inte göra något längre inlägg, utan mest visa lite nya saker jag kommer ha med mig på lördag. Både kuddarna och filtarna finns i några enstaka exemplar och alltså inget som kommer in i lager igen.

Filtarna med äpplen är ca 80x110cm och robotfiltarna är ca 80×135. De har en mjuk, gosig baksida och är lagom stor att ha i vagnen eller i spjälsängen. Marknadspriset är 185:- . Kuddarna med innerkudde (50×50) har 2 tryckknappar i ena sidan så de är lätt att ta av och tvätta. Marknadspriset är 175:- .Perfekta julklappar till de riktigt små barnen som än så länge inte har förstått det här med jul och tomtar=)

Så skynda fynda på Lördag i Nyland bland alla marknadsstånd!! Välkommen =)

  

Leave a Reply