Lagomt litet projekt

http://www.pojpo.se/?p=2207

Det här inlägget skrev jag i somras men när jag skulle publicera det så låste mobilen sig och inte förens nu när jag uppdaterade WordPress i mobilen så funkar det att publicera! Så här har ni ett av sommarens miniprojekt:)

Ibland får jag en och annan idé som bara ploppar upp och måste förverkligas. Efteråt undrar jag ibland vad jag ska ha det färdiga resultatet till. Lite så var det den här gången då jag fick för mig att hotta upp ett gäng mässing ljuslyktor jag fyndet för 40:- på Erikshjälpen.
Jag slipade ytan och letade upp en sprayburk i pysselskrubben. Tidsåtgång för 6 st ljuslyktor inkl slipning och sprayning blev ca 30 min + torktid.
Jag har egentligen aldrig gillat de här lyktorna och har jag inte redan en hel tomtearmeee med ljuslyktor? Jooo da det har jag! Jaja, de blev rätt fina där dom står på altanen, jag får se om dom får bo kvar. Eller vad tycker du?:)

20120701-145555.jpg

Leave a Reply