Förlåt..

http://www.pojpo.se/?p=2203

Förlåt mig bloggen för jag har syndat!

Ibland känns det som att det är enklare att uppdatera mina följare genom facebook. Egentligen är det väl så när man har sådana möjligheter att fota en nyhet och direk lägga upp det på facebooksidan. I vanliga fall fotar jag med systemkameran för bästa resultat. Men allt mer blir det så att tiden är knapp och man använder Iphonen och laddar direkt upp bilden på facebook. Därför blir bloggen lite lidande, tyvärr. Men jag ska bättra mig. I väntan på min bättring så kan du surfa in på www.facebook.se/pojpopojpo för de senaste nyheterna.

En kund och fin vän delade med sig utav denna härliga bild. Hon förundrades över kvaliteén på mössans reflex som var bättre än Polarn och pyrets reflexer på barnets kläder. Jag har inte hunnit fota i mörker så jag lånar denna bild av henne för att visa er. Visst är det effektfullt med reflex? =)

 

Leave a Reply