Skynda tävla – sista chansen!!

http://www.pojpo.se/?p=2167

Ta chansen att tävla för imorgonkväll kl 21:00 dras vinnaren! För dig som just har lagt dina barn går det minst lika bra att tvinga din sambo, faster, granne, morfar eller hund att ställa upp som modell. Annars drar du upp kidsen toktidigt imorgon och fotograferar dom med sin POJPOmössa=)

Jag vill att du gillar och delar POJPOs sida på facebook samt mailar mig din bästa bild på din POJPOmössa för att tävla om en valfri produkt från POJPO. Du kan välja en mössa, dregglis, snuttefilt, fleecefilt osv. Självklart ingår tillägg så som namntryck eller reflextryck. Som en extra bonus får du även en svart T-shirt med POJPOtryck på ryggen.

Juryn består utav mig och ett gäng kids som tillsammans kommer utse vinnaren av den bästa bilden.

ObserVERA att Din bild kan komma att publiceras både här på hemsidan och på POJPOs facebooksida.

Välkommen att maila ditt bidrag till info@pojpo.se =)

Leave a Reply